Els gladiadors de Tarraco Viva no són de Hollywood

gladiadors 004

En el programa de butxaca del Festival Tarraco Viva d’aquest 2014 s’hi poden trobar al voltant de 800 actes, però no ens enganyem, només uns pocs aconsegueixen atraure l’atenció de la majoria de públic que aquests dies remena entre les seves pàgines a la recerca d’un espectacle de preu raonable i que els entretingui durant una bona estona.

Cada any s’estrenen novetats, es preparen grans estrenes, però els qui fa edicions que tenen a tothom a la butxaca són els gladiadors de la companyia italiana Ars Dimicandi. Capitanejats pel Dario Battaglia, aquests lluitadors aconsegueixen omplir any rere any les grades de l’amfiteatre amb un espectacle que mai ha ofert grans variacions, però que agrada i convenç a un públic local, però també forà que està encantat de retrocedir en el temps durant una estona i convertir-se en un privilegiat espectador d’una lluita de gladiadors.

Reconec que jo sóc una de les persones que cada Tarraco Viva es deixa caure per l’amfiteatre en algun moment per veure com els gladiadors s’atonyinen entre ells. L’espectacle és atractiu, l’escenari acompanya i és divertit observar com molta gent surt de l’amfiteatre havent descobert que la imatge que va transmetre al món Russell Crowe posant-se a la pell del gladiador Maximo Decimo Meridio no és més que un producte hollywodià.

No faré cap spoiler per si encara queda algú que no ha anat mai a veure aquest espectacle (hi ha dues representacions diferents: Ludus Magnus Augusti i Munera Gladiatora), però que sapigueu que si el cap de setmana vinent teniu l’oportunitat de deixar-vos caure per l’amfiteatre podreu gaudir d’una lliçó d’història amb una bona dosi d’humor i d’acció (com que no estic convençuda que des de dalt les grades es pugui apreciar, dono fe que els membres de la companyia s’ho prenen molt seriosament i acaben les sessions plens de blaus i esgarrinxades).

Ars Dimicandi tornarà a actuar a l’amfiteatre els propers divendres, dissabte i diumenge (23, 24 i 25 de maig) i les entrades es poden comprar a través del portal TarracoTicket.

gladiadors 001 gladiadors 005 gladiadors 006 gladiadors 010gladiadors 012 gladiadors 013 gladiadors 015 gladiadors 016 gladiadors 018 gladiadors 021 gladiadors 023

Podeu veure més fotografies de l’espectacle en aquest àlbum creat a la pàgina de Facebook.

gladiadors 004

En el programa de butxaca del Festival Tarraco Viva d’aquest 2014 s’hi poden trobar al voltant de 800 actes, però no ens enganyem, només uns pocs aconsegueixen atraure l’atenció de la majoria de públic que aquests dies remena entre les seves pàgines a la recerca d’un espectacle de preu raonable i que els entretingui durant una bona estona.

Cada any s’estrenen novetats, es preparen grans estrenes, però els qui fa edicions que tenen a tothom a la butxaca són els gladiadors de la companyia italiana Ars Dimicandi. Capitanejats pel Dario Battaglia, aquests lluitadors aconsegueixen omplir any rere any les grades de l’amfiteatre amb un espectacle que mai ha ofert grans variacions, però que agrada i convenç a un públic local, però també forà que està encantat de retrocedir en el temps durant una estona i convertir-se en un privilegiat espectador d’una lluita de gladiadors.

Reconec que jo sóc una de les persones que cada Tarraco Viva es deixa caure per l’amfiteatre en algun moment per veure com els gladiadors s’atonyinen entre ells. L’espectacle és atractiu, l’escenari acompanya i és divertit observar com molta gent surt de l’amfiteatre havent descobert que la imatge que va transmetre al món Russell Crowe posant-se a la pell del gladiador Maximo Decimo Meridio no és més que un producte hollywodià.

No faré cap spoiler per si encara queda algú que no ha anat mai a veure aquest espectacle (hi ha dues representacions diferents: Ludus Magnus Augusti i Munera Gladiatora), però que sapigueu que si el cap de setmana vinent teniu l’oportunitat de deixar-vos caure per l’amfiteatre podreu gaudir d’una lliçó d’història amb una bona dosi d’humor i d’acció (com que no estic convençuda que des de dalt les grades es pugui apreciar, dono fe que els membres de la companyia s’ho prenen molt seriosament i acaben les sessions plens de blaus i esgarrinxades).

Ars Dimicandi tornarà a actuar a l’amfiteatre els propers divendres, dissabte i diumenge (23, 24 i 25 de maig) i les entrades es poden comprar a través del portal TarracoTicket.

gladiadors 001 gladiadors 005 gladiadors 006 gladiadors 010gladiadors 012 gladiadors 013 gladiadors 015 gladiadors 016 gladiadors 018 gladiadors 021 gladiadors 023

Podeu veure més fotografies de l’espectacle en aquest àlbum creat a la pàgina de Facebook.

Nascuda a Tarragona, sóc periodista per vocació. M'agraden els castells i les cireres i m'apassionen els viatges i la fotografia. En una altra vida vull ser viatgera a temps complet // Nacida en Tarragona, soy periodista por vocación. Me gustan los castells y las cerezas y me apasionan los viajes y la fotografía. En otra vida quiero ser viajera a tiempo completo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies