Amor i devoció per Santa Tecla

SeguiciVigilia-6

Amor i devoció dels de debò són el que senten molts tarragonins (entre els quals m’incloc) per les festes de Santa Tecla. I parlar de festes no vol dir parlar de farres nocturnes, que també, sinó que per mi vol dir parlar de tradició i de tota aquella gent que any rere any ho fa possible.

Sóc una fan declarada del Seguici Festiu. No em perdo cap de les seves sortides, ni tan sols la del dia 23 a les nou del matí (de fet, és la que més m’agrada). Per mi és la part més important de les festes, l’acte més imprescindible del programa. Sense Seguici no hi ha Santa Tecla.

L’olor de pólvora, les carretilles cremades pels carrers, els sons de les gralles, dels cascavells… que impregnen la Part Alta de Tarragona durant dos dies són pura essència teclera. Ara bé, una essència que no seria possible sense totes aquelles persones que durant 48 hores dormen poc, mengen a deshores i ballen sense parar perquè alguns puguem xalar com mai. Gràcies a tots!

Tot i això enguany m’ha quedat una espineta clavada que per desgràcia no em podré treure fins l’any vinent. La pluja ens va deixar sense entrada del Braç a la Catedral (un dels imprescindibles de la festa que us explicava en aquest altre article), però, per mi, el pitjor de tot és que la pluja ens va deixar sense l’última baixada per les escales de tots els elements. Em va deixar sense l’últim ball amb l’Àliga…

Ara bé, espinetes clavades a banda, aquest dimecres al vespre toca acomiadar la festa major amb foc i, sincerament, espero que es cremi tot el que la pluja no ha deixat cremar fins ara. Tots cap al correfoc!

Visca Santa Tecla!

Podeu veure més imatges del Seguici Festiu en aquest àlbum de la pàgina de Facebook.

SantaTecla-0014 SantaTecla-0030 SantaTecla-0051 SantaTecla-0063 SantaTecla-0068 SantaTecla-0081 SantaTecla-0113 SeguiciVigilia-1 SeguiciVigilia-5 SeguiciVigilia-16

SeguiciVigilia-6

Amor i devoció dels de debò són el que senten molts tarragonins (entre els quals m’incloc) per les festes de Santa Tecla. I parlar de festes no vol dir parlar de farres nocturnes, que també, sinó que per mi vol dir parlar de tradició i de tota aquella gent que any rere any ho fa possible.

Sóc una fan declarada del Seguici Festiu. No em perdo cap de les seves sortides, ni tan sols la del dia 23 a les nou del matí (de fet, és la que més m’agrada). Per mi és la part més important de les festes, l’acte més imprescindible del programa. Sense Seguici no hi ha Santa Tecla.

L’olor de pólvora, les carretilles cremades pels carrers, els sons de les gralles, dels cascavells… que impregnen la Part Alta de Tarragona durant dos dies són pura essència teclera. Ara bé, una essència que no seria possible sense totes aquelles persones que durant 48 hores dormen poc, mengen a deshores i ballen sense parar perquè alguns puguem xalar com mai. Gràcies a tots!

Tot i això enguany m’ha quedat una espineta clavada que per desgràcia no em podré treure fins l’any vinent. La pluja ens va deixar sense entrada del Braç a la Catedral (un dels imprescindibles de la festa que us explicava en aquest altre article), però, per mi, el pitjor de tot és que la pluja ens va deixar sense l’última baixada per les escales de tots els elements. Em va deixar sense l’últim ball amb l’Àliga…

Ara bé, espinetes clavades a banda, aquest dimecres al vespre toca acomiadar la festa major amb foc i, sincerament, espero que es cremi tot el que la pluja no ha deixat cremar fins ara. Tots cap al correfoc!

Visca Santa Tecla!

Podeu veure més imatges del Seguici Festiu en aquest àlbum de la pàgina de Facebook.

SantaTecla-0014 SantaTecla-0030 SantaTecla-0051 SantaTecla-0063 SantaTecla-0068 SantaTecla-0081 SantaTecla-0113 SeguiciVigilia-1 SeguiciVigilia-5 SeguiciVigilia-16

Nascuda a Tarragona, sóc periodista per vocació. M'agraden els castells i les cireres i m'apassionen els viatges i la fotografia. En una altra vida vull ser viatgera a temps complet // Nacida en Tarragona, soy periodista por vocación. Me gustan los castells y las cerezas y me apasionan los viajes y la fotografía. En otra vida quiero ser viajera a tiempo completo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies