Com entrar als Museus Vaticans sense fer cua

colas museos vaticanos-4

Sigui l’època de l’any que sigui, voler entrar als Museus Vaticans sense reserva pot ser un autèntic malson. Les cues que es formen per accedir-hi poden superar les dues hores en els moments de més afluència de gent (vacances de Nadal, Setmana Santa i estiu).

De manera que, tenint en compte que recórrer els Museus Vaticans ja és molt cansat (com a mínim fan falta unes tres o quatre hores), més val que hi arribeu amb una reserva. En aquest cas, heu de comprar l’entrada directament a la pàgina web dels Museus Vaticans i escollir dia i hora. Si ho feu amb poca antelació és possible que ja no pugueu reservar l’hora i el dia desitjats perquè la demanda és molt alta.

En aquest cas, a part dels 16 euros de l’entrada íntegra, us faran pagar 4 euros per fer la reserva, és a dir, entrar als Museus us costarà 20 euros per persona (també es poden comprar les entrades reduïdes pels menors de 18 anys i reservar les audioguies). No us ho penseu i pagueu els 4 euros extres, sinó quan arribeu allí i vegeu la cuada que heu de fer potser acabeu sucumbint a alguna de les ofertes que fan els nombrosos guies que es passegen per la zona que t’ofereixen entrades i visites guiades per preus bastant més elevats.

colas museos vaticanos-1

Si arribeu allí amb les entrades únicament haureu de fer una cua força ràpida per passar pels arcs de seguretat i anar directament a una taquilla on us donaran les vostres entrades. En deu minuts estareu passejant pels Museus.

A més, heu de tenir en compte que per entrar als Museus Vaticans no serveix cap tipus de targeta turística com ara la Roma Pass, així que no us queda altra que reservar l’entrada o fer la cua.

Com entrar a la Basílica de Sant Pere del Vaticà sense fer cua?

En aquest cas, tenint en compte que l’entrada a la Basílica de Sant Pere del Vaticà és gratuïta i no hi ha manera de reservar, no us quedarà altra opció que fer cua. L’única manera d’estalviar-vos-la és que hi arribeu acompanyats d’un guia que us faci la visita, que són els únics que poden saltar-se la cua d’entrada.

Tampoc us podreu estalviar la cua en el cas que el vostre únic interès sigui pujar a la cúpula de la Basílica. Per arribar a les taquilles on venen els tiquets per pujar-hi cal entrar pel mateix accés que per la Basílica.

colas museos vaticanos-5

Nascuda a Tarragona, sóc periodista per vocació. M'agraden els castells i les cireres i m'apassionen els viatges i la fotografia. En una altra vida vull ser viatgera a temps complet // Nacida en Tarragona, soy periodista por vocación. Me gustan los castells y las cerezas y me apasionan los viajes y la fotografía. En otra vida quiero ser viajera a tiempo completo.

4 thoughts on “Com entrar als Museus Vaticans sense fer cua

 1. Viajar code: Verónica

  La única opció per la cua de San Pedro es matinar xD nosaltres gairebé no em vam fer, pero per pujar a dalt si perque no vam caure-hi d’anar-hi primer…

  Si la gent va en época de visites nocturnes al museo ho recomano molt 😉

  1. Laia Díaz Post author

   Segur que això de les visites nocturnes és una passada, encara que només sigui per no trobar-te amb tota la marabunta de turistes! Gràcies pel comentari Verónica! 🙂

 2. Pingback: Un dia al Vaticà - Històries d'una càmera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies