Español    Català

Nou projecte viatger: Land/Scape, escapades fotogràfiques de cap de setmana

escapadas_landscape_portada

L’inici de l’any 2016 va arribar acompanyat d’una gran notícia laboral: la possibilitat de formar part d’un projecte molt engrescador que barrejava dues de les meves grans aficions, els viatges i la fotografia.

Després d’unes quantes reunions, posàvem en marxa Escapadas Land/Scape, una iniciativa que vol fusionar les escapades de cap de setmana amb l’aprenentatge i la millora de la tècnica fotogràfica. En resum, a partir d’ara organitzarem regularment escapades fotogràfiques, buscant indrets amb gran atractiu turístic i paisatgístic, però també pensant en el costat més sentimental, expressiu i emocional de la fotografia.

A més, la filosofia de les nostres escapades fotogràfiques és clara: volem que exploris noves destinacions vivint experiències i descobrint emocions que fins ara desconeixies. L’única cosa que demanem és que cadascú porti la seva càmera de fotos i moltes ganes d’aprendre. Tota la resta, va a càrrec nostre!

escapadas_landscape

La primera escapada Land/Scape

La primera escapada Land/Scape està programada pel cap de setmana del 10, 11 i 12 de juny i la destinació no podia ser una altra que el Delta de l’Ebre. Un paradís únic amb molts secrets per descobrir i amb uns paisatges que tallen la respiració i que permetrà practicar fotografia de natura, macrofotografia, fotografia nocturna, fotografia de paisatge, sortides de sol… I el que sorgeixi!

L’escapada fotogràfica al Delta de l’Ebre inclou dues nits d’allotjament en habitació compartida a la casa turística Paradise Ebre, situada a Riumar, dins el Parc Natural del Delta de l’Ebre, a part de dietes, sessions formatives i altres sorpreses que encara no es poden dir. Només una pregunta: heu plantat mai arròs? 😉

El preu d’aquesta escapada fotogràfica és de 300€ i podeu reservar la vostra plaça fent clic aquí.

escapadas_landscape_equipo

Qui hi ha darrere de Land/Scape?

L’ideòleg d’aquest nou projecte ha estat el fotògraf Jon TC que feia temps que tenia moltes ganes de posar en marxa un projecte com aquest. En aquesta aventura l’acompanyarem jo mateix, Laia Díaz, i el fotògraf de natura Xavi Solé.

Podeu descobrir més coses sobre nosaltres a la pàgina web d’Escapadas Land/Scape.

El Delta de l’Ebre com mai l’havies vist

El Delta de l’Ebre és una de les zones naturals de Catalunya més increïbles. Si no el coneixeu, us mostrem algunes fotos d’aquest paradís perquè us feu una idea de tot el que hi podreu trobar si us animeu a veniu d’escapada fotogràfica amb nosaltres.


[related_post themes=”flat”]

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on Tumblr0

Nascuda a Tarragona, sóc periodista per vocació. M'agraden els castells i les cireres i m'apassionen els viatges i la fotografia. En una altra vida vull ser viatgera a temps complet // Nacida en Tarragona, soy periodista por vocación. Me gustan los castells y las cerezas y me apasionan los viajes y la fotografía. En otra vida quiero ser viajera a tiempo completo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies