Escapada fotogràfica amb Land/Scape al Delta de l’Ebre

landscape_delta 020

Després de setmanes parlant i organitzant tots els detalls, aquest cap de setmana va arribar el moment de fer la primera escapada fotogràfica Land/Scape, amb una destinació a poc més d’una hora en cotxe de casa i que, com passa sempre, no va deixar de sorprendre: el Delta de l’Ebre.

Des del divendres al vespre i fins diumenge al migdia, un grup d’aficionats a la fotografia ens vam trobar en aquest indret per passar-nos gairebé 48 hores disparan la càmera sense aturador.

Paisatges únics com la platja de la Marquesa, la del Trabucador, la llacuna de la Tancada, entre d’altres, van ser alguns dels indrets on vam poder practicar fotografia de paisatges, de fauna, nocturna… Un cap de setmana molt intens, amb molt nous conceptes fotogràfics assolits i amb molt poques hores de son, però això ja se sap si el que busques és aprofitar el temps al màxim.

Des d’aquest humil racó agrair al Marcial, al Tomàs, al Jordi, al Tavi, a l’Elena, a la Izadi, a la Gemma, a l’Eduard, a l’Alba i al meu pare les bones estones compartides i al Xavi i al Jon per confiar amb mi des del primer moment. I mil gràcies al Pere i la Gina per haver-nos tingut tan ben alimentats durant tot el cap de setmana!

Què és Escapadas Land/Scape?

Escapadas Land/Scape és una iniciativa que vol fusionar les escapades de cap de setmana amb l’aprenentatge i la millora de la tècnica fotogràfica. A hores d’ara ja estem buscant nous indrets amb gran atractiu turístic i paisatgístic, però que també ens permetin explorar el costat més sentimental, expressiu i emocional de la fotografia.

Ben aviat s’anunciarà la propera escapada fotogràfica, així que estigueu ben atents a la pàgina web i a les xarxes socials!

Abans d’acabar, vull deixar-vos unes quantes de les fotografies que he pogut fer aquest cap de setmana que hem passat al Delta de l’Ebre.

Espero que us animeu a venir a la propera escapada!

Nascuda a Tarragona, sóc periodista per vocació. M'agraden els castells i les cireres i m'apassionen els viatges i la fotografia. En una altra vida vull ser viatgera a temps complet // Nacida en Tarragona, soy periodista por vocación. Me gustan los castells y las cerezas y me apasionan los viajes y la fotografía. En otra vida quiero ser viajera a tiempo completo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies